Vattenspridarspring.

Dessa soliga sommardagar alltså! Jovisst, det blåste faktiskt kallt idag, men det är ändå ren lycka att kunna hänga utomhus en hel dag och se barnen leka och ha roligt med väldigt små medel. Idag fick vattenspridaren jobba lite och även om det bara var Malte som vågade/ville springa genom den så hejade Anton gärna på och gapskrek förtjust när storebror blev blöt. Även cykelturen till coopen för att köpa glass och jordgubbar bjöd på förtjusta skrik, Anton älskar verkligen att sitta på cykeln och känna farten i ansiktet. Han blev sådär lycklig att han bara inte kan låta bli att sjunga på Bamsesången och på Supertrion, det gör han bara när han är på sitt allra bästa humör 🙂

 

Eftermiddagen bjöd på besök av farmor som vi inte sett på några veckor då hon varit bortrest. Malte snodde åt sig min telefon en kort stund och efter sig lämnade han den här fina bilden. Snyggt jobbat tycker jag! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *