Dag 27 – Feber.

Ok, i vanliga fall hade jag absolut inte lagt upp den här katastrofala bilden på bloggen eftersom ingen av oss ser klok ut utom Maria som lyckades få till en pose, men då det råder brist på bilder (det här är dagens enda) så får jag väl lägga upp den då. Vi vuxna sitter här och tittar på våra barn som i sin tur tittar på björnshowen med Isidor, Tvättis och Bum Bum. Vi svettas men är ändå nöjda med våra lumumbadrinkar. Oboy med alkohol i. Charter!

I övrigt bjöd den här dagen på en febrig Malte (damn you AC). När han vaknade imorse deklarerade han direkt att han inte mådde bra och mycket riktigt visade termometern på 38. Malte ligger på typ 36,5 i vanliga fall så 38 påverkas han ordentligt av. Han fick ta en alvedon och bada lite men det var inte alls samma energi i honom som det brukar vara, han ville mest ligga och slappa på luftmadrassen, så till slut fick han sätta sig med en pysselbok under parasollet och ta det lite lugnt. Han lyckades samla energin för att orka köra disco i poolen på eftermiddagen, men sen sov han gott en timme före middagen. Trist dag alltså 🙁 Han som hade sett fram emot att få röja loss med Saga idag. Håller tummarna för att han är feberfri redan imorgon men vågar knappt hoppas…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *