Dag 28 – Lite svalare.

För första gången på flera dagar kände jag mig som en människa när jag gick och lade mig ikväll. Det har varit lite svalare idag, bara 37 grader när det var som varmast, och de där fem sex graderna gjorde faktiskt skillnad. Inte lika mosigt i hjärnan.

Malte vaknade med lite feber, men han var åtminstone sig själv vilket var skönt att se. Lite lugnare tog han det ändå, och hängde inne på MiniLand med Saga i nån timme när solen stod som högst och pysslade ihop en scrapbook. Jag tror att båda mådde bra av lite paus.

Den här värmen gör ju att man aldrig känner sig hungrig, men äta bör ju annars dör man så vid lunch sitter vi alla och tvingar i oss av buffén. Sallad och lite grillad kyckling, sen känner man sig ganska nöjd. Och lite efterrätt förstås, man måste äta lite efterrätt. Det är mycket olika typer av kremes och sånt, sånt som vi vanligtvis inte äter till efterrätt i Sverige, men så länge jag får min vattenmelon så klagar jag inte. Det är det absolut viktigaste för mig 🙂

Poolområdet vid kvällning. Nystädat, sängarna står i prydliga rader och vattnet är blankt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *