Dag 29 – Besök på rummet och poolparty hos farmor.

Vi bor i en sk Lollo & Bernie-svit här på Sunwing. I det boendet ingår också att man kan boka in en besök av maskotarna Lollo eller Bernie. Vi väntade med vår bokning till den här veckan så att Saga också skulle kunna vara med, och idag var det äntligen dags. Vi åt vår frukost och sen gick vi tillbaka till vårt rum för att invänta vårt finfrämmande. Jag hann borsta tänderna, sen knackade det på dörren. Förväntan var stor bland barnen! 

Det var Bernie som kom på besök. Han var heltokig och hoppade i vår säng, rotade i vårt kylskåp, spelade fotboll, besökte toaletten och avslutade med att ge barnen presenter. Ett väldigt lyckat besök må jag säga 🙂 

Efter lunch skippade vi poolhäng vid Helios och gick istället över till Jeanette och Kåres rum. De har bokat in sig på ett sånt rum där man har del i egen pool. Vi valde bort det i år och tänkte att det här med egen pool kommer passa oss när vi har äldre barn som inte längre är intresserade av vattenrutschkanorna och all tjo och tjim osv, men efter att ha badat i deras pool i ett par timmar kan vi konstatera att barnen ju tyckte att det var precis lika roligt, och vi vuxna slapp allt stoj man måste finna sig i när man håller till på ett stort poolområde. Det här var ju asnice! Malte tog en liten paus från oss en stund och sprang över till poolen bredvid då ytterligare en kompis från parallellklassen är här, och bjöd över honom för en stunds  vattenlek. Vilka är oddsen att träffa på två barn från klassen?! Detta är tydligen en metropol?


Senare ikväll är det dags för familjeshowen, temat är The 80’s! Blir säkert bra! Men i väntan på det måste vi genomleva Teen Idol, en timme där barn står på scenen och sjunger Heroes och Gagnam Style. Ren. Jävla. Tortyr.

2 thoughts on “Dag 29 – Besök på rummet och poolparty hos farmor.

  1. Tortyr tills det är ditt barn som står där!
    (Från en gråtmild mamma med nästan nio-åring som så gärna vill stå på scen

  2. Det kan jag definitivt köpa. Hade det varit mitt barn hade jag ju njutit av varje ögonblick och varit stolt som en tupp 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *