Dag 32 – Nästsista dagen.

Vi är ganska mätta på det här nu. Två veckor på en resort är lång tid. Förstå mig rätt, jag ångrar inte att vi valde två veckor, och hade det bara varit jag och J hade jag kunnat stanna i tre! 🙂 Men barnen känner sig nöjda. De längtar hem och efter rutiner tror jag. Det märks inte minst på hur ointresserade de är av att hänga vid poolen nu. Idag har de visserligen badat ganska mycket men hade de fått välja hade de hängt på rummet sedan frukost. De behöver paus liksom. En dag där man inte gör nånting. 


Lite ”nytändning” fick de idag då vi gick ner till stranden och badade i havet lite. Det är ju ett aber det där att man blir så sandig 😉 men det är nåt speciellt med havsvatten. Man känner sig så vaken på nåt sätt när man badar i havet. Det var perfekt att gå ner och bada allihop, och så kunde vi lägga oss i poolen igen när vi kände oss nöjda med stranden. Inga sandiga handdukar! Sehr gut!

Viktigt att ta med ryggsäcken till middagsrestaurangen. Superviktigt! 

Imorgon kör vi en sista baddag innan bussen hämtar oss för att ta oss till flygplatsen och hem till Tyresö. Det blir bra det! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *