Dag 34 – Hemma!

Sovande barn på nattflyget. Det tackar jag för! 

Nu är vi tillbaka i Tyresö! Vi har haft två grymma veckor på Rhodos och jag känner mig galet utvilad och taggad på hösten. För visst är det väl höst nu? Höstkatalogen från HM låg ju i brevlådan när vi kom hem, och termometern visade 9 grader nu ikväll när jag och Malte gav oss ut på Pokémonjakt. Då är det väl höst, eller åtminstone väldigt nära 🙂

Vi kom hem halv sex imorse och stupade i säng direkt. J hade sovit lite grand på flyget då han skulle köra hem från Arlanda, men jag hade varit vaken i ett dygn och var jättetrött som jag somnade i samma sekund som huvudet landade på huvudkudden. Barnen kände sig inte riktigt lika trötta så de väckte oss vid typ tio. Bara att gå upp, servera dem frukost och dra igång tvättmaskinen. Sen blev det storhandling för att fylla på det tomma kylskåpet. Allt för att mota bort den där tröttheten som lockade med en liten liten vila i sängen. Jag och Malte avslutade dagen med en liten Pokemontur i Slottsparken, och nu känner jag mig som en levande död. Nya tag imorgon, då är min enda plan att klippa gräsmattan 🙂


Jo. Vi bor på landet 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *