Dag 36 – Huvudvärk.

Trött kille! Han har legat här i drygt tre timmar och går inte att väcka. Kommer att bli ett problem ikväll…

Den här dagen började duktigt från min sida. Jag, som inte har gått upp tidigare än typ halv nio de senaste veckorna, hade ställt klockan på 07 för att kliva upp och äta en ordentlig frukost på morgonen innan jag skulle ge mig iväg på ett skivstångspass på Friskis. Om mitt minne inte sviker mig så skulle det bli sommarens enda. Jag har nämnt det förut, hur jag har latat till mig rejält de senaste månaderna, så nu ska det bli ordning på både kosten och styrketräningen. Efter frukosten kunde jag dock inte förneka den där huvudvärken som jag gick och lade mig med igår. Den var kvar, fast värre. Jag fick erkänna mig besegrad och gick och lade mig igen. Låg i ett mörkt sovrum till typ två, då kändes det som att huvudvärken och det tillhörande illamåendet var borta. 

Vi har mao tagit det väldigt lugnt idag. Det är ju OS nu så så länge jag inte driver på så sitter ju en viss älskad make framför sändningarna. Lugnt för hela familjen alltså. På eftermiddagen kände jag ändå att jag ville dra till med det där första styrkepasset medan motivationen var kvar så jag värmde upp en stund på löpbandet och sen körde jag lite styrka här hemma. Jag ville liksom bana in rörelserna mer än att träna tungt så det blev lätta vikter. Väldigt lätta vikter. Vissa övningar med inga vikter alls på stången. Jag börjar om nu kan man säga. Låtsas att jag precis fött mitt andra barn. Hur länge kan man använda den ursäkten? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *