Kalashelg!


På väg till de båda skolformerna imorse. Fotot togs ungefär femtio meter innan det sedvanliga tjafset drog igång. Oh joy.

Shit alltså, jag är så jäkla dålig på att blogga alltså! Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför egentligen, förut trodde jag att det berodde på att jag inte tyckte att jag hade något speciellt att berätta men jag börjar inse att det snarare faller på att jag så sällan har lust att sätta mig och skriva inläggen. Jag drar på det, och sen känns det löjligt att skriva om något trevligt som hände för fem dagar sedan. Hur som helst, vi lever och vi har kul! 🙂
Helgen som gick bjöd på kalas för den nyblivne treåringen. För någon vecka sedan nämnde han att han ville ha kompisar på sitt kalas, det hade ju Malte på sitt ju, men jag lyckades styra om samtalet till nåt annat för helt ärligt så tycker jag ju inte att det är så himla kul att ha barnkalas så när det verkligen inte behövs, vilket det inte gör för en treåring, så slipper jag gärna. Så på lördagsmorgonen, på den efterlängtade kalasdagen, så började Anton prata om kompisarna som skulle komma på kalaset och äta tårta. Gulp, tänkte jag och förberedde mig på besvikelsen. Vilka kompisar vill du ska komma idag då? frågade jag med en klump i magen. Lättnaden var stor när han började rabbla upp mormor&pappous, farmor&Kåre, farfar&Maria osv… Lättnaden!

Söndagen tillbringades mest ute i trädgården. Vi vinkade av mina föräldrar som åkte tillbaka till Hälsingland, sen satte jag mig med min huvudvärk och en kopp te i solen och tittade på J som jobbade loss med allt som ska förberedas med pool och altanbygge. Det är nåt speciellt med att titta på när nån annan jobbar, jag älskar det! 🙂 Jag blev själv lite inspirerad och fick ett ryck och drog upp på vinden och drog ner klädlådor till Anton innan Kaj&Maria kom över på middag. Dunk i ryggen på mig!

Och nu kör vi ny vecka. J drar iväg till London och jag är själv med barnen i tre dagar så jag laddade upp med ett skivstångspass på Friskis ikväll, samla energi. Jag har saknat Friskis, jag måste börja hänga där mer! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *