Efter att det stått still ett tag.

Eller, det har ju inte stått still egentligen, J har ju jobbat konstant med detta poolprojekt i flera veckor. Sedan markarbetet var över iom återfyllnaden runtom efter att poolstommen byggts så har J byggt ihop regelverket för trallen och byggt ett litet förråd intill. Men själva poolen har stått orörd i väntan på att linern skulle läggas, och igår var dagen. Det kändes smått bisarrt att först skrapa rutorna på bilen på morgonen för att sen titta på när de fixade insidan på poolen. Bisarrt!

Vi har valt en mosaikmönstrad liner (alltså själva gummiinsidan) i grått/svart.

Idag var jag på kontoret och fick rapport från J om hur de nu börjat fylla poolen för att kunna installera alla pumpar och grejer. Det går inte fort kan jag meddela, det här kommer ta dagar att fylla med vår lilla trädgårdsslang! Jag kanske ska vara tacksam över ösregnet… Och ni som funderar på hur onödigt det är att fylla en pool i november så kan jag lugna er med att det mesta av vattnet ska ligga kvar över vintern. Den töms inte. Men visst känns det konstigt… Speciellt sugen på att ta ett dopp är jag ju inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *