Dunderförkyld.

Urk. Gårdagen blev ju jättekonstig då den började med gråt (började gråta typ varje gång frågade mig hur jag mådde) och sen övergick till dejt med min make. Det var liksom svårt att ställa om till att vara glad. 

Vi började vår dejt med att gå på bio. J hade inte sett Rogue One ännu och jag gillar ju faktiskt Star Wars så jag gick med på att vi skulle se den. Efteråt åt vi väldigt gott på Gute Grill. När vi satt där och stirrade in i varandras ögon och kände oss så där upp över öronen förälskade som man gör på dejt 🙂 så kände jag hur snoret gjorde entré. Och där är jag nu. Mitt inne i en megaförkylning. Sjukt jobbigt för det känns som att sjukdomarna har avlöst varandra i min kropp sedan början av november. Jag har alltså mest hängt i sängen idag med ett paket näsdukar. När Maria ringde och undrade om vi ville komma över och äta lamm så kunde jag dock inte motstå det, jag kunde ju lika gärna snyta mig hemma hos dem som hos oss!

Nu hoppas jag på att bli frisk fort! Jag hade tänkt dra med familjen till simhallen imorgon men undviker att bli nedkyld och åker till Kaatach istället. Men jag tar med mig raggisarna, det är kallt där med! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *