#47 Memento & #9 The Good, the Bad and the Ugly.

Under mellandagarna jobbade vi på med vårt lilla filmprojekt. Jag ska medge en sak, det här projektet är lite småjobbigt. Det är nämligen så att alla filmer på den här jäkla listan är så jäkla långa. Eller många är det iaf. Memento valde vi nästan enbart för att den inte var längre än två timmar, vi hade inte tid för mer. J hade dessutom inte sett den tidigare, jag har sett den ett flertal gånger. Eftersom den är så bra. Guy Pearce har en speciell plats i mitt hjärta eftersom han var med i Grannar på Kylies tid på åttiotalet 🙂

En extra perk är också att Bobby i min favvo Sons of Anarchy är med också!

Tre timmar lång och är inte lätt att klämma in när som helst, utom just i mellandagarna när man är ledig. Jag hade inte sett den här förut så jag tittade lite i allmänbildningssyfte faktiskt 🙂 Jag började googla lite på skådisarna och det visade sig att Den Fule spelas av den gamla söta granngubben (40 år senare) i bästa julfilmen The Holiday. Det gjorde hela filmen för mig!

One thought on “#47 Memento & #9 The Good, the Bad and the Ugly.

  1. Pingback: 2017 års projekt. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *