#77 Amélie från Montmartre & #37 Jakten på den försvunna skatten

Vi har hunnit beta av ett par filmer den senaste veckan. Förra helgen tittade vi faktiskt också på Dr Strangelove men jag får inte pricka av den på listan för jag lagade middag samtidigt och hängde inte riktigt med i handlingen 🙂 Men jag har inget emot att se om den, det lilla jag såg uppfattade jag som bra 🙂 

Amélie däremot, där fick jag koncentrera mig eftersom den var på franska, så att laga middag under tiden hade inte gått. Jag hade faktiskt inte sett den här filmen tidigare men hade hört så mycket gott att jag kanske hade lite för höga förväntningar. Jag tyckte nämligen inte att den här var så himla fantastisk som jag hade hört att den var. Lite fin var den ju men inte så mycket mer än så…

Ja alltså, den här hade jag ju sett tidigare men det var ändå ett nöje att kolla in Harrison Ford och hans piska (snuskreferenser undanbedes). Skönt att få kolla på nåt lättsamt i kontrast till alla långa seriösa filmer i den här 100-listan 🙂

One thought on “#77 Amélie från Montmartre & #37 Jakten på den försvunna skatten

  1. Pingback: 2017 års projekt. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *