Hemma just in case.

Den här lilla stjärnan hänger hemma med mig idag. Från ingenstans så började han hosta och väsa i sömnen igårkväll och även om termometern inte visade på något imorse så kändes det bäst att hålla honom hemma idag. Han har knappt hostat alls under dagen men han är hes, och om jag ska gissa så tror jag tyvärr att febern kommer komma krypandes senare i eftermiddag. Om jag ska gissa alltså. Vi har som vanligt haft en himla tur barnen nu under vintern så jag ska inte klaga, vi har varken vabbat eller vobbat någonting i vinter, vad jag kan minnas iaf…

I övrigt är jag så taggad för våren. Vi fick en försmak av det i förra veckan när det var plusgrader och snön var på väg bort. Men det är ju orealistiskt att tro att våren ska komma redan i februari, så de här minusgradernas återkomst hade jag ju räknat med. Men, jag är ändå redo för vår.  Ta fram altanmöblerna. Röja ute i trädgården som just nu ser mer ut som en skräpgård. Hälsa mamma och pappa välkomna tillbaka till Sverige. Grilla korv. Bara några veckor bort nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *