Tips! De dödas röster.

16230019_10155674601227786_1379340949_o

Redan när den här podden kom ut förra sommaren så laddade jag ner alla åtta avsnitt till min telefon men av någon anledning så lyssnade jag aldrig på dem. Hann väl inte, jag har alltid en massa poddar som ligger på vänt. Så i helgen tog jag tag i saken och lyssnade på det första avsnittet av De dödas röster och jag kunde liksom inte sluta. Så himla bra! Det här är ett hett tips till er som gillar typ P3 Dokumentär, Serial eller varför inte Making a Murderer på Netflix. Skillnaden här är att De dödas röster inte är på riktigt utan en riktigt vägjord mockumentary. Jag kom på mig själv med att börja googla på namnen i berättelsen, som om jag skulle få upp riktiga tidningsartiklar om mordet på Jessica i Täby på nittiotalet, men det fanns ju inget att hämta där. Alla karaktärer och historien i sig är ju påhittad. Otroligt bra! Hon har ju varit verksam länge nu men det känns ändå som att vi bara är i början av Sara Bergmark Elfgrens karriär, fasen vad mycket bra vi kan vänta oss av henne i en massa år framåt!

Podden hittar du i poddappar och HÄR.

c3be0457-67a3-4fe6-9803-c1a89796bd90

7 thoughts on “Tips! De dödas röster.

  1. Klart jag kan, går man ju lite snabbare också 😉 jag har lyssnat på några P3 dokumentärer på kvällen i mörkret som inte var helt smart….

  2. All pulshöjning är väl träning? Eller kanske blir det för mycket stresshormoner när man går för sitt liv 🙂 ska testa ett avsnitt på bussen först, jag är ju ganska lättskrämd så det var tur att du varnade….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *