Första klassfesten.

När Malte gick i förskoleklass hade parallellklassen en klassfest som föräldrarna styrt upp och det fick jag minsann höra av min förstfödde, att det kändes snopet att inte hans klass fick ha en sådan. Jag fick så dåligt samvete av det, man får ju det så lätt, att jag i augusti det här läsåret såg till att teama upp mig med tre andra föräldrar och så utnämnde vi oss själva till klassföräldrar. Det var väldigt enkelt, det är ju sällan kö till att bli det liksom… 🙂 Hur som helst, ikväll var det alltså dags för den där efterlängtade klassfesten! Det är väldigt tacksamt att planera in en sådan när man får höra att alla barn är taggade till tusen. De var så himla förväntansfulla, urgulligt! 

Vi fick låna matsalen på skolan så där riggade vi upp pynt och discolampor och  dukade upp för pizza. Väldigt lyckat faktiskt, speciellt de stunder vi hade uppstyrda med lekar. De stunder det var ”fri dans” var det lite värre med, det är inte alla barn (läs exempelvis mitt) som kan hantera det riktigt utan det blev ganska stojigt och stökigt. Men på det stora hela var det väldigt lyckat och jag tror att barnen känner samma sak. Jag minns fortfarande hur speciellt det var med klassfest, speciellt i lågstadiet! 

Anton fick hoppa över fest och äta pizza hemma med pappa istället. Killkväll. Han var väldigt nöjd med det också. Jag med. Och nu är jag slut som artist. Slut på meddelandet.

2 thoughts on “Första klassfesten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *