#1 Shawshank Redemption & #52 Dr Strangelove & #13 Forrest Gump.

Ja det här lilla projektet vi har går sådär… Två filmer i veckan, vilket är ungefär den takt vi måste hålla för att ha hunnit med alla filmer under 2017, har varit svårt att hålla då vi ju har en massa andra teveserier som vi följer. Oftast på varsitt håll (har jag tipsat om This is Us?! OMG!). Men tre filmer sedan sist har vi lyckats få till. Nyckeln till frihet är film som jag helt missade när den kom. Helt! Så när jag och  J träffades så tyckte han att det var skandal och ”tvingade” mig att se den i hans lilla lägenhet i Svedmyra. Året var 2006 och jag har inte sett den sedan dess så det var väl dags. Och den är ju så bra, så bra!

Den här såg vi för några veckor sedan men då jag stod och lagade mat så hängde jag inte riktigt med i handlingen. Jag fick alltså inte checka av den 🙂 Men nu har jag sett den! Check!

Åh hjälp vad fin den här är! Jag tröttnar inte. Ofta sitter jag och surfar medan jag tittar på film, speciellt när jag redan har sett den förut, men Forrest Gump kunde jag liksom inte slita blicken ifrån. Den är fortfarande helt fantastisk! 

One thought on “#1 Shawshank Redemption & #52 Dr Strangelove & #13 Forrest Gump.

  1. Pingback: 2017 års projekt. | tantalexandra.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *