Otålig.

Med otålig menar jag ju att jag inte tål någonting. Två glas vitt igårkväll resulterade i ett ganska tungt huvud idag faktiskt. Jag känner av det. Så blir det när man så sällan dricker och då tänker jag: ska jag kanske dricka ett glas vin lite oftare så att jag jobbar upp min tålighet eller ska jag vara nöjd med att jag dricker så sällan att min dagen efter påverkas av så lite? Jo, jag tror jag tar det senare ändå, jag sparar vinet till festliga tillfällen. Som igår! För andra gången på en och en halv vecka dejtade jag Carro&Kajsa. Bra jobbat!  Förra veckan gjorde vi det enkelt för oss och köpte med oss mat hem till Kajsa i Danderyd, igårkväll gjorde vi det enkelt för oss på annat sätt och åt grekiskt på söder. Souvlaki. Mums, det var länge sedan!

Och idag tar jag det alltså lugnt med huvudet. Styrkepasset tror jag att jag skjuter till morgondagen. Det är grått och kallt ute så hemmahäng är helt legitimt. Jag hänger här hemma och väntar på våren. Så gör vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *