Förnekelsen.

Oj vilken vecka. Jag har varit sjuk sedan förra helgen och börjar äntligen se ljuset i slutet av tunneln. Och just att jag har förnekat att jag har varit sjuk har nog förlängt hela processen för istället för att vila upp mig ett par dagar så har jag jobbat på som vanligt, till och med hängt med på en aw en eftermiddag. För såååå sjuk har jag ju inte varit, bara känt mig inte på topp. Igår, efter att vi promenerat fram och tillbaka till Coop på förmiddagen, kände jag dock att kroppen sa ifrån big time. Jag förnekade det ännu en gång och dammsög hela huset, både under- och övervåning vilket jag nog inte gjort på ett par år (!), och sen lade kroppen bara ner. Jag var helt slut! Men då tillät jag den vila. Och äta semla levererad av Kaj&Maria. Och kanske var det den som gjorde susen för lite bättre mådde jag idag. Iaf så pass att jag och Anton hängde lite ute i trädgården medan Malte var hos en kompis. Jag tog faktiskt reda på julgranen och slängde ner den i släpet. Det, mina vänner, var bra jobbat med tanke på att vi förra året gömde påskäggen under julgranen ute på altanen…

Jag är galet sugen på våren nu. Så pass att jag idag dessutom sopade barr från altanen. Aningens tidigt för det, jag vet, men förnekelse är ju tydligen my middle name. Sopa barr, såga sönder och forsla bort tallgrenen som brakade i vintras, tussilago och altanbygge. Japp, allt det ligger på min längt-lista 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *