Think happy thoughts.

J och Malte åkte till Danmark tidigt imorse. Legoland och Lalandia står på agendan. Jag hänger kvar med Anton och myser. Eller – egentligen inte. Ju äldre jag blir desto mer mörkrädd blir jag så när J är borta går jag omkring på helspänn när det är sängdags. Jag går runt i huset och kontrollerar alla rum, rycker i dörren en extra gång för att se att det är låst och dubbelkollar att altandörrarna är ordentligt stängda. Kollar under sängen till och med. Skalskyddet är självklart aktiverat. Så här var det inte för några år sedan, då var jag helcool. Nu känns det som att det bara blir värre och värre. Det blir inte Homeland ikväll, jag håller mig till feelgood som favvon New Girl istället. 


När man inte kan laga middag hemma…

Det räcker inte med att jag måste avsluta dagen med att vara harig, nej jag har dessutom fått tillbringa en del av dagen med att kämpa med vår kylskåpsdörr. Den är trasig på nåt sätt så lite då och då lossnar den! Jo det är sant! Hittills har det bara hänt när J är hemma så då har vi hjälpts åt att sätta tillbaka den. Provisoriskt. För att laga den ordentligt måste vi tömma den helt, tippa den och lägga den ner på golvet och sen skruva någonstans (jag har liksom inte engagerat mig så mycket i det) men det har vi såklart skjutit på. Och så pang, självklart lossnade den idag! Jag ringde J men han hade fullt upp med att åka vattenrutschbana med Malte så han svarade inte. Kaj kom över och hjälpte mig att liksom ställa upp den mot själva kylskåpet för att behålla kylan, men till kvällen rasade den igen. Den här gången kunde jag med hjälp av videosamtal med J sätta tillbaka dörren så att jag nu kan öppna och stänga, men till helgen måste vi laga den på riktigt. Det här var för stressigt för mig! 😊


Provisorisk lösning i eftermiddags…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *