TråkPåsk!

 

Jag är väl världens neggo men all påskkänsla försvann när minusgraderna och snön kom. Påskhelgen är ju verkligen synonym med vår och trädgård, iaf för mig, så när den där våren som kom helt plötsligt bara försvann, dessutom lagom till flera lediga dagar, då blev jag sur. Planen var ju att hänga en massa utomhus, kanske gå igenom krukorna och plantera nåt, men att gå utanför ytterdörren var en omöjlighet. En principsak. Mina stackars föräldrar fick en köldchock då de kom direkt från varma Medelhavet. De hade väl räknat med kallare väder men inte så här. Det hade ju ingen! Så det var den påskhelgen. På fredagen kom Vickan och Henke över för middag, och på lördagen hade vi påsklunch (grillpremiär, nåt litet att glädjas över åtminstone) med alla andra 🙂 Söndag och måndag surade jag mest faktiskt.

Och lagom till att påskhelgen tog slut kom solen och plusgraderna tillbaka såklart. Och jag gläds över det såklart, det gör jag, även om jag fortfarande ä bitter över påsken. Men det går ju över…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *