Badpremiär.

Äntligen! Efter en kall vår så har jag äntligen premiärbadat i poolen, och vilken premiär det blev! 🙂 Jag och barnen gick ut nästan direkt efter frukost och badade och medan jag efter en stund kände solstolen locka så var barnen inte intresserade av något annat än lek. Anton var något skeptisk och höll sig på översta trappsteget alternativt i gummibåten, medan Malte badade på som om han inte gjort något annat den senaste tiden. Efter lunch anslöt Malin&Vilde&Noa och då blev det förstås ännu roligare att bada. 

Mitt i badet anslöt dessutom min make som liksom lite hjulbent kom hem efter Vätternrundan. Han var galet nöjd med sin tid och glad över att han inte spytt i farten som andra tydligen gjort i värmen. Urk… Det är fasen inte hälsosamt att cykla sådär.

Ännu lite senare kom Kaj&Maria också, det gäller att passa på att bada när vädret bjuder in till det! Det gäller också att passa på att bada nu när poolen är igång, varm och fylld. Jag är osäker på hur länge den kommer vara det för jo, den läcker ju.

Vi konstaterade ju redan i förra veckan att den gör det och då kom Poolbyggarna hit och provtryckte i rören osv. Inga fel hittades men då den fortsatte att läcka så bad de oss i måndags att tömma poolen till under lamporna. På tisdagen kom de tillbaka och drog åt kring lamporna då de misstänkte att det var där läckan var. Men nu några dagar senare kan vi konstatera att den dessvärre läcker i samma takt som tidigare, med ca tre cm per dygn ut i diket… Typiskt. Nu är frågan hur man felsöker detta. Min gissning är att de behöver riva upp trall och allt grus på ena sidan. Känns sådär… Men. Nu i efterhand är jag ju glad att vi inte hann plantera den där syrénhäcken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *